• CD Chardon

  • Foto's

  • Nieuws

    De nieuwe website van Chardon is online.

    Bekijk bericht

Informatie workshops en bal 24 april

Het Balfolk wordt verzorgd door de groepen ‘Matres & P.’ (www.matres.nl) en Chardon (www.chardonfolk.nl).  Matres & P spelen traditionele muziek op trekharmonica’s, viool, fluiten, contrabas, gitaar, mandoline, bombarde, biniou koz en gaita galega, aangevuld met percussie. Ze spelen voornamelijk muziek uit West-Europa, met een accent op Franse traditionele muziek. Chardon geeft met de draailier, doedelzak en harmonica in de basis een echte Franse sfeer aan het oorspronkelijk uit Frankrijk afkomstige ‘balfolk’. Met cello en percussie wordt een geheel eigen gezicht gegeven aan de dansmuziek.

Het bal begint om 20.00 uur. Open podium: 23.00-24.00 uur.

Entree € 7,50.

Waar? Workshop en Bal vinden plaats in de zaal van de Stedelijke Muziekvereniging Harlingen. Hoogstraat 55, 8861 AG Harlingen. De (rookvrije) zaal beschikt over een uitstekende houten dansvloer!!

Als je niet meer naar huis kunt/wilt, tot de kleine uurtjes wilt nagenieten van muziek en dans, of gewoon een slaapplek zoekt, is er een mogelijkheid tot overnachten in Huize ‘Chardon’. Geheel gratis, inclusief een heerlijk ontbijt. Neem zelf een slaapmatje en slaapzak mee; er is plaats genoeg.

Opgeven vooraf is handig i.v.m. het ontbijt, maar hoeft niet.